haga göteborgskafé

skådespelarkarriär på teaterscenen, gör i vår debut på Broadway i en uppsättning av "Möss och människor". Soo Shim från Skellefteå blev bästa klubb på SM 2013, det med inte mindre än 10 guld, 6 silver och 8 brons. 09:17 Bygdegården drog storpublik Nåsborna är duktiga på att anordna julmarknader. 08:13 Långt och djupt samarbete med NSA Försvarets radioanstalts samarbete med USA påbörjades redan 1954, uppger SVT:s Uppdrag granskning. 07:27 Alesso nedpetad av Lily Allen Det blev bara en vecka i topp på Englandslistan för Alesso. Nu kan kommunerna bli tvungna att dra in på andra typer av underhåll.(TT). 09:17 Positivt om restaurering av Oreälven Delar av Oreälven ska återställas efter de rensningar som en gång i tiden gjordes för att underlätta flottningen. NWT - 09 dec. I snart ett år nu har jag gått och funderat på några rader i ett t handlar inte om ett brev jag själv vare sig fått eller skrivit, det handlar om ett brev från Eyvind Johnson till ungdomsvännen och författarkollegan Rudolf Värnlund. 08:57 Höjd fransk BNP-prognos Den franska centralbanken höjer sin tillväxtprognos för fjärde kvartalet 2013 till 0,5 procent, upp från en tidigare beräkning på 0,4 nken hänvisar till ökad produktion och leveransvolym i flera nkens indikator för affärsklimatet inom tillverkningssektorn steg samtidigt till 101 i november.

Oppositionen, som för närvarande har makten i omkring 50 kommuner, strävar efter att kontrollera lika många till. Tvivel kring nunnors frigivande, det var för en vecka sedan som de tolv ortodoxa nunnorna fördes bort när rebeller än en gång och efter hårda strider med regeringstrogna styrkor intog den kristna staden Maaloula.

08:00 Så beter du dig inte som en gris i jul: Del 3 julklapparna Bete dig inte som en gris! Julstök-premiären vid fullsatta bord bjöd som vanligt lekfull musik, julsånger, lagom vasst munhuggande, närhet till publiken och kocken Göran Nilssons jultallrik, plus hans egna scenbesök. 09:32 Meester gör Broadwaydebut "Gossip girl"-stjärnan Leighton Meester, som inledde sin skådespelarkarriär på teaterscenen, gör i vår debut på Broadway i en uppsättning av "Möss och människor". 08:56 Toppbetyg av brukarna Hemtjänsten i Gagnef får åter toppbetyg av de verkliga experterna brukarna. 08:53 Polens skolor klättrade från botten till toppen Sverige rasar utför, Polen arbetar sig uppåt i Pisa-tabellen. Köpare är institutionella placerare, som AMF Försäkring, Fjärde AP-fonden och iset på 72 kronor per aktie motsvarar en rabatt på 5 procent jämfört med snittvärdet på Billerud Korsnäs-aktien under de senaste 30 handelsdagarna. Hans närmaste är hustrun Ann-Christin samt döttrarna Camilla, Jeanette och Pernilla med familjer. 08:56 Minskat tyskt överskott Överskottet i Tysklands handelsbalans sjönk till 16,8 miljarder euro i oktober, ned från 18,7 miljarder i september, visar tysk federal statistik. Experterna ska besöka forskningsreaktorn i Arak, i enlighet med det avtal som ingåtts om landets kärnteknikprogram. Först kom uppgifter om att den tidigare så inflytelserike Jang Song-Thaek, farbror till ledaren Kim Jong-Un, troligen tvingats lämna alla sina poster. 01:11 "Hobbit Smaugs ödemark berlin.