ny restaurang i umeå haga

som opera-, dans- och konsertpubliken ska. Om Restaurangteamet, restaurangteamet är ett företag som ska verka inom restaurangnäringen. Utbudet ska utöver den vuxna publiken även tilltala barn och familjer genom en bistro/kafédel som kommer att hålla öppet dagtid. Utifrån en utvald råvarukorg ska varje kock ta fram en konferenslunch med det gröna i fokus.

ny restaurang i umeå haga

Det blir Bedros Sakayans Restaurangteamet som under Jösta Nordins ledning öppnar en restaurang under ledordet från barn till opera. Läs mer om tävlingen här. Då kan du själv lägga till den. Ej betygsatt, its Only Rock n Roll, järnvägstorget (709 meter bort).

Namnet på restaurangen är ännu inte klart men Norrlandsoperan och Restaurangteamet har tecknat ett treårigt avtal och delar visionen om att skapa en ny mötesplats för kultur- och nöjesintresserade. Jösta Nordin, foto: Chevanon/Freepik. Bakom företaget står Bedros Sakayan och Jösta Nordin. Snittbetyg:.812 röster, pizzeria Alanya Östra Kyrkogatan 67 (409 meter bort). Båda två har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Umeå och inte minst på kvalitet. Rekrytering av restaurangchef har påbörjats och rekrytering av övrig personal påbörjas inom kort. Nu senast drev han cateringfirman Jöstas kök som huserade på festvåningen Fabriken.

Ny restaurang i umeå haga
ny restaurang i umeå haga