sf bio göteborg aktuella filmer

film som passar just din målgrupp och ditt event. Dessvärre ligger toaletten i källaren så vi kan i nuläget tyvärr inte tillhandahålla någon handikapptoalett. Pensionärer, studenter, sjukskrivna och arbetslösa betalar. Jag förstår, ta bort denna ruta! Internetbokning, biljetter köpes i kassan på biografen under dess öppettider eller på våran internetbokning. Börja med att fylla dessa val och gå vidare till vårt bokningsformulär för att få en prisuppskattning för just ditt filmevent. Ordinarie biljettpris till Capitol är 100. Till ditt event kan du alltid bjuda dina gäster på en filmvisning. Läs mer om filmevent.

Betyg idag: 622 Besökare idag: 4 277. Till filmerna, filmer på bio, filmer på bio, du kan även visa gamla filmer som redan har haft biopremiär. 32 200 kr 322 kr per person för 100 gäster. Kassan öppnar en halvtimme före första föreställnings start och stänger när insläppet till sista föreställningen är avslutat. Biosnacks Klassikermeny med en liten popcorn och läsk.

Cinemateket: Medlemskort biljetter till Cinemateket köper du i vår kassa. Vi har något för alla, från Oscarsbelönade draman och omtalade komedier till gripande biografier och heta actionfilmer. Filmvisning av en bioaktuell film, lokalhyra och presentation i biosalongen på max 30 min. Premiärdatum planeras i förväg, men det exakta programmet bestämmer vi vecka för vecka. Så passa på att bjuda dina gäster på ett alldeles speciellt event som andas galapremiär. På biorepertoaren, på SF Bio har vi ungefär 250 biopremiärer per.