stockholmskampen enskede ip

gick Regionals, den tävling som gäller som uttagstävling för att kvalificera sig till Collegemästerskapen. Läs mer, läs mer, sök till Ungdomsrådet, nu har du chansen att vara med och påverka svensk friidrott. Träningar med Torbjörn Eriksson, som arbetar som sprint- och häckansvarig på Svenska friidrottsförbundet, och med Sofie Edquist som är Sarahs tränare på RIG. Helena Wallin K 8 km (gör debut i hais-linnet, tävlade tidigare för IF Linnéa). Läs mer, jasmin100kgsant, vår hoppare Jasmin Sabir visade upp en grym styrka igår kväll i styrkelokalen! Save the date, Funktionärsutbildning onsdag 12 december på Bosön - för dig som ska vara funktionär på Luciaspelen eller andra kommande tävlingar. Ebba Tulu Chala M. På lördag fyller vår aktive veterankastare boqueria i stockholm lunch Gunnar Kulleskog. Vi håller förstås tummarna för att Otto ska krya på sig och överträffa förra årets placering vid finalen (103:a) vilket borde vara klart möjligt.

Hanna Bergström var först ut på söndagen och gjorde ett taktiskt starkt lopp som nästintill resulterade i medalj med en slutgiltig fjärdeplats. Årets IFK Gala för våra aktiva 00-. Allt detta i mycket gott sällskap och härlig julstämning! Förhållandena inför tävlingen var långt från optimala Otto har varit skadad i höften och blev dessutom krasslig för en vecka sedan. Ulf Nilsson åkte upp till Falun i helgen med sitt sprintgäng och hälsade på Sarah Karlsson som går på riksidrottsgymnasium där. Gå in på "läs mer" för inbjudan, anmälan, osv.

Stort tack till alla deltagare och publik och ett extra stort tack till er som fick ställa upp som spontanfunktionärer. Hais skickar en trupp bestående av sex aktiva och två coacher (där den piggare av de två också tävlar i veteranklassen). Den 17- 19 november är det. Stort lycka till i helgen! Anton Ledell begav sig till USA spela butik i augusti för att studera vid universitetet Lees-McRae (North Carolina) och han har sedan dess tränat hårt med deras skollag. Terräng-KM nu på lördag! Vi önskar alla (ni som är lediga alltså.) ett riktigt trevligt höstlov! Luciaspelen vår egna stora inomhustävling i Sätrahallen 14-16 december för alla aktiva födda 2010 och tidigare läs mer och anmäl dig här.stockholmskampen enskede ip

Y muchas MAS, huawei, lUA-U23.-l03 eliminaemover cuenta google. Hitta billiga sista minuten resor till. Mycket mat för pengarna.