värdshus stockholm bröllop

julbord hemma, till alla er som allt för många gånger stått stressade i köket under jul och som drömmer om ett lugnt och stillsamt firande vill vi rekommendera vår julbordscatering. November stängt för renovering och förberedelser! 22 november 22 december. Plat Du Jours (onsdag - fredag 11-15 dagens, bistro 119:-, onsdag: Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor. Veckans deli 119:-, rödbetsbiffar med fetaost, couscoussallad och gräddfil. Träna med redskap på vårt utomhusgym. I anslutning till matsäcksrummet har vi även ett lekrum för mindre barn. Lekrum med filmvisning för barn. Det gustavianska arvet och värdshuset historia avspeglar sig i hela huset.

Värdshus stockholm bröllop
värdshus stockholm bröllop

Kokkonsten på scandic star lund dignande julbord Gripsholms Värdshus präglas av noga komponerade menyer som speglar det svenska kökets variationer med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia. Järnvägsstationen med tinnar och torn. Dessutom kommer Tomten på besök för att ta emot barnens önskelistor! Grillplatser, det finns ett flertal grillplatser på Flottsbro. På vardagar ingår gemischter salat, nybakat bröd, smör/färskost kaffe eller en kanna te till alla rätter. Köp ett VIP-kort och erhåll 10 på alla Era köp i vår Lunchbistro café.

Beatrice lägger stor vikt vid det personliga när hon hjälper er med era önskemål. Inta ert julbord i detta sanna vinterparadis! Hjärtligt välkomna att fira in det nya året, mitt i småstadsidyllen, på Gripsholms Värdshus. Gastronomiska upplevelser Småstadsidyllen Mariefred För många förknippas Mariefred med Gripsholms Slott och dess historia. Beatrice hjälper er därför gärna att bolla idéer på olika upplägg. Ledarledd gruppträning ute i naturen!

Trafik stockholm e4, Figurtårtor barn stockholm,