hemnet bostad till salu helsingborg

bestämt på nr 6C, ligger en charmig etta med fint litet kök och härligt vardagsrum/sovrum till salu. Uppdaterar resultat, mäklartipset, elegant och exklusivt med sundsutsikt! Kommande försäljning Ringvägen 139 B 2 rum och kök Södermalm - Sofo Den bästa minitvåan i stan! Sökes: Förstahand 40 m: Förstahand 85 mvärdar, rikshem, rikshem är Helsingborgs största privata hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter i stadskärnan. Bostaden ligger högt upp med hiss i huset. Varmt välkommen till Kadettgatan 70C och denna trevliga trea om 87 kvm på populära Västra Berga!

Huset är ett av tio hus i varumärkets Level One-serie, vars grund. 1,5 plan med källare belägen på lugn gata. Välkommen in i en trivsamt och fint renoverat lägenhet på bra läge i hjärtat av Helsingborg. 19 dagar Budgivning pågår Vid vägens norra slut, där Pålsjö skog tar vid, ligger en ståtlig tegelvilla med massor av charm och karaktär.

En mycket trevlig bostad med genomgående planlösning, modernt badrum, renoverat kök, vackra ytskikt och. Budgivning pågår Här på Bohusgatan 4B ligger detta parhus som har alla möjligheter att bli ett riktigt drömhem. Adress: Carl Krooksgata 40, Helsingborg Telefon: E-post: Hemsida. Hallen är ljus med praktiskt klinkergolv. Hör av dig till email protected! Anmäl ditt intresse idag! På grönskande hörntomt i populära Mariastaden hittar vi denna nybyggda familjevilla med generösa ytor och stilren interiör. Den här vackra 30-talsvillan ligger i landborgens sluttning med underbar utsikt över Öresund och Hittarps bebyggelse med Kronborg i söder och Hitta. Kr, slottshöjden 77 m, sortera. Genom förvärv av 1 000 hyresrätter har Willhem alldeles nyligen etablerat sig på bostadsmarknaden i Helsingborg.