riksbyggen hyresrätter uppsala

bort. Det ska vara enkelt att leva hållbart i din ericsson lindholmen Göteborg nya bostad i Uppsala. Uthyrning av det här projektet sköts av Riksbyggen i samarbete med Uppsala Bostadsförmedling. Därför slutar vi inte vid din privata bostad i Uppsala.

Bonum - bostäder för dig som fyllt. Antal lägenheter: cirka 250 hyreslägenheter, beräknad inflytt: 2019. Riksbyggen utvecklar och förvaltar attraktiva bostadsmiljöer. Det blev som en lugn oas där svensk natur möter japanska trädgårdsprinciper.

Vi lärde oss tidigt att det som gör ett hus till ett hem är personerna som bor där. Området har goda kommunikationer med buss som endast tar ungefär 15 minuter till Uppsala centrum. När det är dags att flytta in i din nya bostad i Uppsala kommer du att vara den första personen som sätter in nyckeln i låset, vrider om och andas in ditt nya hem. Vi tycker att det ska vara roligt, tryggt och enkelt för dig att köpa din nya bostad i Uppsala. De blivande bostäderna ligger endast några minuters promenad från Uppsalas nybyggda resecentrum och ett stenkast från brygglivet vid Fyrisåns strand. Vi skapar levande grannskap och levande områden som bjuder in till umgänge och aktivitet. Ok, intresseanmälan, bebyggelsen i Nyby präglas av både nyare och äldre bebyggelse som projektet med sin moderna arkitektur bidrar ytterligare till en varierad stadsmiljö. Anmäl intresse för hyresrätt i Senapsfabriken. Uppsala växer så det knakar. Riksbyggen ansvarar för uthyrning och förvaltning för kunds räkning. När du köper en bostad i Uppsala av oss kan du vara trygg med att vi hjälper vi dig genom hela processen. Här kan du smidigt ta cykeln till Fyrisån och njuta av en kaffe eller middag på restaurangerna som flockas runt vattenhålet.

Hyresr tter Riksbyggen L genheter
Bostadsr tter i Uppsala - Riksbyggen