klubb på söndagar i stockholm

kvar men vi sätter upp en helt ny ljusrigg, berättar Martin Johansson. Gillar man inte dem som personer eller genre är man liksom körd. Här blir musiken mer blandad med hits, disco, 90-tal med mera, och om vi talar i färgtermer så blir lördagar mycket svart medan fredagar blir betydligt färggladare. Kungsträdgården 6 Måndagar 20:00-03:00 Kungsträdgården Girls Gone Wolf Varje onsdag, hela sommaren, intar "Girls gone Wolf" F12 Terrassen! Kungsgatan 15 Onsdag-Söndag 16:00-05:00, hötorget, celezt. Vi har byggt upp denna klubb som vi gjort med alla våra andra klubbar det vill säga alla arrangörer får endast en dag i månaden att verkligen storsatsa på, och vi är övertygade om att vi har valt en elitstyrka av eldsjälar inom hbtq-rörelsen, säger. Fredsgatan 12 Onsdagar 23:00-05:00 T-centralen Hotellhänget Var tredje vecka invaderar Stockholms flator någon hotellbar någonstans i Stockholm! Lokalen är så stor att du lätt kan tappa bort dig på fyllan.

Dem kör 2-3 gånger om året och brukar husera på Debaser medis! Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss! Terminsavgiften är 995kr och vi tar emot anmälningar hela vägen fram till älvklart får man testa en gång kostnadsfritt. Under sommaren kommer jag skriva om andra klubbar som hoppar upp så håll koll på bloggen för att se vilka fester som gäller varje vecka! Även här är det några väldigt kända ansikten inom gayvärlden som kommer styra och ställa.

Då har du kommit rätt. King Kong, som namnet säger är det som att komma in i en djungel av håriga män. Kommer ni att göra några förändringar i lokalen? Håll utkik här på bloggen och på deras facebook sida för mer info! Inte ett uttalat gayställe men du kan nästan alltid räkna med att kunna spana in ett par bögar eller flator varje dag i veckan. Även om dem är inriktade mest på män har jag alltid haft kul här med mitt tjejgäng! Startdatum för våren 2019 är söndag den 10:e februari.