nybörjarkurs spanska stockholms universitet

inom stadsförvaltning, industri, handel och turism. Behovet av lärare i spanska i skolan är långt ifrån täckt och väntas öka ytterligare de kommande åren. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Vi har en stark inriktning mot kultur och dess olika uttryck. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "högskola / universitet Intresse: "spanska". Hoppa över till innehållet, hT 2018, period.

Miljögrupper göteborgs universitet, Smultronställen i stockholms skärgård, Närmaste flygplats Stockholms centrum,

Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Förkunskaper, det här är en kurs för dig som inte har läst spanska tidigare. Det är officiellt språk i 21 länder i Latinamerika och Europa. När du har en kandidatexamen där spanska ingår kan du bygga vidare på din utbildning genom att gå något av våra masterprogram med spansk inriktning: Språk och språkvetenskap, Litteratur kultur kritik eller Översättning. För att bli översättare finns översättarprogrammet vid flera lärosäten.

Om du inte har några förkunskaper i spanska kan du börja på vår nybörjarkurs, som går på halvfart kvällstid. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på spanska.