panorama göteborg incheckning

för aktuella matcher och tv-sändningar. Lekrum, för barnens och föräldrars trivsel har vi burrito Recept utan refried bönor ett lekrum i anslutning till restaurangen, Brasserie P, på plan. Ser vi till att ni får god mat och dryck under er konferens eller ert event. Visa alla, parkering (avgift krävs husdjur tillåtna, rökfria rum. Nu har vi även storbilds-tv på Panorama! Tvättmedel finns att köpa i receptionen. Rum/ faciliteter för funktionshindrade, hiss, säkerhetsfack, wi-Fi 24-timmars Reception. Vi erbjuder bland annat rum med panoramautsikt där även badrock och tofflor ingår, eller romantiska paketet med mousserande vin, frukt och choklad. Quality Hotel Panorama, det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av god mat, shopping och restauranger Kontrollera läge Eklandagatan 51-53, Centrum, 41261 Göteborg, Sverige Det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av god mat, shopping. Vissa rum har en utsikt över stadens centrum.

Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud.
Mkt rörig frukost, ej bra organiserat, ingen plats att sitta på, antingen var maten slut eller tallrikarna, en frukost avd stängde utan att det påvisades man stod och vänta på påfyllning, väldigt stressigt.
Borde vara 2 frukostsittningar, där man fick sin sittning vid incheckning.

panorama göteborg incheckning

På gångavstånd finns också Svenska Mässan, Chalmers, Carlanderska, Svenska Mässan, Scandinavium och Avenyn och på bara några minuter når du E6:an och E20:an med bil. . Har du några funderingar kring din vistelse hos oss? Quality Hotel Panorama är 20 minuters bilresa bort från Göteborg City flygplatsen. Priset är 250 SEK/vistelse. Med vårt vackra läge, och 13 våningar höga hotell, erbjuder många av våra rum en fantastisk vy över Göteborg. Rummen har vattenkokare och diskmaskin samt badrum med dusch och hårtork. Boendet betalar eventuellt m lite mer för att vara med i programmet. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats.