sergels torg stockholm idag

småningom flyttades flygplanet till LV3s område och där stod den tills mina kompisar tog hand om den. Två Folkor till höger i bild, en Bay-bus av tidig 70-talsmodell med ett S på sidan kanske levererade catering-kaffe-och-mackor till Flygplanen och kanske var det Flygplatsinspektören som fick åka omkring i en relativt ny bubbla med fartrand på sidan; den ser ut att ha plan. Vad ägaren tänkt göra får bli ett gäng gissningar. Mitt minne kommer inte ihåg att det var så mycket träd runt omkring - men det känns bekant. Bengt Dieden: Bilden för tankarna till Gröna Lunds entré vid Allmänna gränd på Djurgården. Mars och Venus (1772 detalj.

Hans Fernqvist: Hej, bilden visar en bakaxel med växellåda och slutväxel till en Volkswagen Typ1 (Bubblan). Leif Gustafsson: Staden på bilden är Helsingborg och till höger skymtar även Kärnan. Henrik Bergkvist: Det är en växelåda med hjulaxlar till en VW bubbla. Andreas Uddling: Bilen är givetvis en Volvo Duett. Jag gissar på en växellåda ing drivlina Gammal Volkswagen. Tack för alla trevliga svar.

Gå på teater eller en konsert, besök något av biblioteken, se en dansföreställning, se på konst och mycket. Stadsdelen Norrmalm i centrala Stockholm sträcker sig från Strömmen i söder till Rådmansgatan i norr och från Klara sjö/Barnhusviken i väst till. Sergelhuset, Sergels ateljé på Sergelgatan 1; Källor. ; Nordisk familjebok; Svenskt konstnärslexikon, Allhems Förlag.