aktivt uteliv uppsala

1967. Bakom varje valpkull ligger oftast mycket funderande hit och dit och att försöka föreställa sig hur resultatet kommer att bli är alltid lika roligt. Men fram till dess har jag semester! Nu har Claudia flyttat hem tågresa stockholm madrid igen till sin längtande husse och matte. Clyde vann bland hanhundarna, fick sitt 6:e cert! Lena J och jag har haft väldigt trevliga dagar!

3 334 gillar 48 pratar om detta 144 har varit.
Vi har ett passionerat intresse f r aktiva utomhussporter.
H lsom ssa i Eskilstuna - Vilstahallenhallen, s ta med er v nnerna p en sp nnande och h rlig helg i kropp, sj l och sinnets tecken.

Babylon café uppsala, Bästa matställen uppsala, Malmaskola uppsala,

Dalgångens största del är mellan Duved i väst och Brattland i öst, men sträcker sig också fortsättningsvis i ett västligt vindstråk ut mot norska kusten bortanför Trondheim och österut längs Indalsälvens dalgång genom östra Jämtlandsfjällen. Jag var tidigare bestämd med att vi inte skulle ha henne kvar men. Du bäddar själv med bäddlinne finns i kupén. . Sedan hem igen för att se till att Evert, vår bror, inte saknar något på sitt arbetsläger. Fick besked på hunddata idag att han har B vilket är normala höfter. Jag kunde ha adopterat honom direkt på plats! Vi stannade kvar och tittade även på storpudlarna för att se hur det skulle gå för Lenas tik. Malcolm vann sitt 6:e cert, blev BH och champion! Claire och jag behöver träna ihop oss, Malcolm behöver nog egentligen bara vara ute och se sig omkring lite. Den här gången får vi hoppas att vi slipper snö. Clyde blev BIM och Ann-Charlottes tik blev BIR. Jag klippte av ganska mycket päls, blev nöjdare och även om inte pälsmängden i sig själv har all betydelse i ringen är känslan hos mig gladare och nöjdare när klippningen blir mer som jag vill.

Svårt att mäta vad alpina VM i Åre ger på sikt. Misstänker att det betyder att de ser felet som det berömda ordet "utmaning". Belysningen var inte så stark med bara en  adventsljusstake i sovrummet, så jag fick känna mig för istället för att. En sådan här helg ger väldigt mycket inspiration till att fortsätta klippa, tänka och förhoppningsvis utvecklas tillsammans med hundarna. Han är än så länge i hennes rum för att aklimatisera sig med ljud och dofter men så småningom hoppas vi att han ska kunna röra sig lite mer fritt i huset. Nu återgår livet till vardagen igen med arbete och annat nyttigt inför julen som förresten mest kommer att tillbringas på mitt arbete inom äldreomsorgen, vi kommer istället att få fira den ordentligt helgen efter jul med besök av Evert, vår bror. Clara började löpa och jag åkte till den utvalda hanhunden på ett dygn i löpet som borde vara lämpligt, efter erfarenheten från hennes tidigare parning, för att upptäcka att hon hade slutat löpa. Ja, allt är under kontroll.