lägenheter gävle till salu

du är på jakt efter hyresfastigheter till salu kan du snabbt och enkelt få en överblick över marknaden här. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med ett gavelläge som. Bostadsrättsradhus med bra läge på Rodergatan och härlig uteplats! Tillfälle att förvärva en ytterst trevligt disponerad tvåa på söder, då lägenheten har visst renoveringsbehov finns möjligheter att sätta sin egen.

Lägenheten är i välbevarat pedantskött original. Vi hittade till salu i, visas. Nu finns möjlighet att förvärva denna smakfulla och nyproducerade trea om 81 välplanerade kvm. 4 dagar, varmt välkomna till Södra Stapeltorgsgatan 18 och denna fina tvåa om 51 kvadratmeter. Ett välplanerat radhus om 81 kvm fördelat på två plan i omtyckta och barnv. Uppdaterar resultat, mäklartipset, vacker villa från 1936 på Fjällbacken! Här bor du på mycket central adress med nära till allt vad staden har att erbju. Välkomna till en mycket fin och trivsam trerummare på Söder! Välkomna till ett mycket trivsamt radhus i fint skick med stor altan och tomt i söderläge! Anledningen till försäljningen ska vara att få in resurser för att kunna finansiera nyproduktion samt investeringar i andra fastigheter. Varmt välkomna till detta trevliga radhus med bra gavelläge i området.

I det gamla postkontoret - Mycket ljus gavellägenhet med fönster åt tre håll, lugnt belägen med två altaner och kallförråd på gården, vilket ger. Läs mer, jag förstår, bostadssökaren, med bostadssökaren får du mail när det kommer upp nya fastigheter som matchar den profil du anger. Gavlegårdarna är minst sagt aktiva på hyresmarknaden i Gävle och har i dagsläget 70 procent av alla hyreslägenheter i kommunen med totalt 30 000 boende utspridda i bolaget 14 500 lägenheter. Området är perfekt för barnfamilj.