film på måndag kväll

se filmen klockan.00 på måndag kväll på Kunskapskanalen. Tv-tablån är delvis ur funktion, kyLLo, det är tyvärr problem med hämtningen av filmer till tablån sedan 25 maj, vilket medför att det är praktiskt taget omöjligt för oss att hålla den uppdaterad alla dagar.

Svenska kanaler, copyright Comspace. Favoritprogram, inga favoriter under valt datum, snabbval. Eller äntligen börja på den där boken Ja men är ni förvånade över att jag inte börjat ännu? Hoppas att ni trots den tråkiga situationen uppskattar de manuella uppdateringarna. EN film som jag faktiskt inte har sett; I am Sam, så den kanske jag ska se ikväll? Vanligen visas ett hundratal filmer på tv under en vecka och de allra flesta under helgerna, så arbetet med uppdateringar är krävande för närvarande. Genom att undvika uppdateringar vissa helgdagar går det att halvera filmantalet och arbetsbördan, ändå är det ett påtagligt arbete.

Drop-In på måndag kväll hos studie- och yrkesvägledare
Film på tv idag - tv-lista - Filmtipset
Inte Helt 100 på TV på måndag kväll
På tv måndag - tablå och guide
Måndag kväll Tofflan - en tragisk komedi

Besök den här tråden i forumet för mer info. Kollega, så det dröjer nog några timmar innan han kommer. Web: m, inte helt 100 på Facebook. Men först en dusch och sen lite te mackor. Längtar tills den där förbannade hockeyn är slut, den tar ju över hela tablån på kvällarna. Ingående innebär det att tablån enbart kan uppdateras manuellt, vilket betyder att den som lägger in filmer är helt beroende av en annan tv-tablå och att varje enskild film måste kodas.

Välj lmSportSerierMat    magasinCurlingCykelData   ITDjur       trädgårdHistoria       teckenspråkResor   äventyrRidsportSamhälle   debattScience-fiction serieSeglingScience-fiction   filmTeknik     UngdomNyheterVetenskapResor     film, välj fritextsök. Vi som frivilligt administrerar tablån vill förstås också att det ska fungera fullt ut, men kan inte påverka felet. Det finns verkligen inget alls som jag vill se på TV ikväll.