tips på bra restaurang i stockholm

du Ulriksdals Wärdshus, ett anrikt värdshus med vackra matsalar och en pittoresk trädgård. Missa inte heller det lummiga trädgårdscaféet när sommaren kommer. Bästa vegetariska restaurangerna, läs mer. I någon av de nio källarvalven kan du och kvällens partner glömma bort tid och rum - och skymningen för den delen. Maxos, falafelrestaurang på kungsholmen med en massa goda sides. Rosendalsvägen 9, Djurgården, bland kullerstenar och karaktäristiska byggnader gömmer sig en underjordisk pärla. Ofta går det jättebra att byta ut animalier mot något annat. Av närmare 800 testade restauranger kvalificerade sig i år 600 restauranger i just utkomna upplagan av White Guide.

Har du tips på en mysig restaurang i Stockholm, feedback på guiden, undrar något eller vad som helst egentligen, maila oss.
Äta ute i Stockholm, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Stockholm och sök efter kök, pris, plats och så vidare.
Få tips på restauranger i Stockholm.

Jag brukar beställa Palama fresh. Pizza: På pizzerior som inte har vegansk ost kan du helt enkelt beställa en pizza utan ost. Bor du i huvudstaden, eller är du kanske på besök och har lust att gå ut och äta en bit mat? De flesta restauranger har en hemsida där du kan läsa om vilka rätter som serveras.? . Rosendals Trädgårdscafé, det är en perfekt helgaktivitet att åka hit och sitta och äta i växthuset! Inte supermysigt, men maten utsikten väger upp! Om den är vegansk, be om att få utan ost och lägg till något annat gott. Läs mer om Oaxen Årets Terroir Award (restaurangen som förnyat och eller fördjupat förhållningssättet till råvaror från växtriket med hänsyn till ursprung, smakkvalitet och hållbarhet) gick till Fotografiskas Restaurang med motivering: För att ge ödmjuka baljväxter och grönsaker ömsinta makeovers och få dem att uppnå sin. Restaurangen är öppen året runt - perfekt oavsett om du vill fly in från vinterkylan eller njuta av solen ute i grönskan. Läs mer om Fotografiskas restaurang Årets Hållbara Gastronomi (restaurang som förenar en stor måltidsupplevelse med en tydlig strävan att förbättra hållbarheten i den egna verksamheten och bakomliggande led) stod Volt i Stockholm för, med motivering: För att med brinnande engagemang och stor målmedvetenhet kontinuerligt utveckla egensinniga. Vi tycker bäst om sallad Lucha libre, helst med tillägg av extra guacamole eller chipotlesås.