sophämtning stockholm jobb

som servicehandläggare även efter att du blivit svarsgruppsspecialist. En viktig arbetsuppgift för processledarna är att ta fram strukturerade arbetssätt för beställargruppen samt att leda och fördela arbetsuppgifter för att säkra upp att vi är bra kravställare, får bra samordning i ombyggnadsfasen och kan ta emot våra nya anläggningsdelar. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Som fastighetsägare är du ansvarig för det avfall som uppstår på din fastighet. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner, friskvårdsbidrag, gym på området, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor. Det innebär även att du och dina hyresgäster måste följa de föreskrifter som återfinns i länken till höger. En väl fungerande avloppsrening som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt. Du har en god kunskap om vad drift- och underhållsfunktionerna behöver för leveranser från ett projekt för att säkra förvaltningen och drift av anläggningen.

Är du den vi söker för att bli anläggningsägarens högra hand för mottagningen av det nya Henriksdalverket? Att tänka på som fastighetsägare: Paketera soporna. Din bakgrund, vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning.

Smultronställen i stockholms skärgård
Akademibokhandeln centralstationen stockholm
Y buss gävle stockholm

Arbetsbeskrivning, kontaktcenter Stockholm söker en serviceinriktad och driven svarsgruppsspecialist. Du kommer att få en introduktion som servicehandläggare och börjar med att svara på medborgarnas frågor via telefon och mejl. Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap inom en rad teknikområden. Nu finns Föreskrifter om avfallshantering även på finska. Ställ fram kärlet på anvisad plats senast. Detta med anledning av att Skövde har blivit ett förvaltningsområde för finska språket. Vi är ca 80 medarbetare som sitter i fina nyrenoverade lokaler vid Globen.