bästa matställen uppsala

budget utan att kompromissa med upplevelsen. Villa Anna, odinslund 3, Uppsala. Guiden över de mysigaste restaurangerna. Ombonat och färgglatt med soffor i sammet som är perfekta för att sjunka ner i lämpar sig Meza utmärkt efter en lång dag. Årets nykomling, restaurang Hava, uNT:s motivering: En tidigare hemlig övervåning blev ett glamoröst tillhåll för stans fiskfantaster, med höga ambitioner och skön miljö.

bästa matställen uppsala

Villa Anna fortsätter leverera finkrogsupplevelser som fascinerar. Suttungs Gränd 3, Centrum. Stora fönster, rödrutiga dukar och nakna tegelväggar inger en känsla av gamla Paris. Men även budgetvänliga varmrätter står till buds. Linné Burgers, gourmetburgare för snabbmatspriser. Snittbetyg:.64 röster, pizza Napoli, seminariegatan 20, Uppsala. Smedsgränd 11, Centrum, både inomhus med levande ljus och utomhus med utsikt över Domkyrkan, är restaurang new york à bordeaux Villa Romana en pärla bland Uppsalas italienska restauranger. Med de spännande smakerna och det entusiastiska bemötandet från personalen känner man sig som en i familjen. I kombination med mysig stämning och en meny som är väl medveten om ett klientel är det ett svårslaget koncept. För den som vill ha både middag och rester till nästa dag. Hederspriset, michel Prising, uNT:s motivering: Surströmmingsfestivaler, fredagsmys-hajp och mänskliga jättekräftor. Restaurang Guiden till mysiga restauranger i Uppsala Restaurang Här hittar du bästa lunchen i Uppsala Restaurang Guiden till Uppsalas bästa julbord könhetssalong Guiden till Uppsalas bästa spa Café Guiden till Uppsalas bästa caféer Frisör Guiden till Uppsalas bästa frisörer Restaurang Guiden till Uppsalas bästa brunch.

Kom gärna med tips till om du vet någon riktigt mysig restaurang. Hodja, en orientalisk helhetsupplevelse, mezerestaurangen Hodja är någonting för alla sinnen. Det är självklart helt gratis. Men det är läget och lokalen som gör den lämpad för den som söker något mysigt. Årets bar/pub, la Parilla, uNT:s motivering: Det ligger liksom i luften. Det genomsnittliga betyget för dessa restauranger.7 / 5 baserat på 104 recensioner. Uppsala.se, för nionde året i rad har UNT utsett Uppsalas bästa matställen som prisats med en guldkaja.