valborg gunnesbo lund

plantor. Gasoltuber, brandsläckare och sprayflaskor som slängs i containern för metall kan innebära fara. Avfall som läggs i denna container består ofta av flera olika material som är svåra att urskilja. Senast uppdaterat är anpassad till mobila plattformar. Tryckimpregnerat trä sorteras som brännbart.

Återvinningscentraler i Veberöd och Genarp Återvinningscentralerna i Veberöd och Genarp drivs av Lunds kommun och har andra öppettider än Sysavs centraler. Exempel Tomma och hopvikta wellpapplådor samt wellpapp som använts som emballage. Kemikalier, färg och olja Kemikalier, färg och olja Exempel Rester av färg, lack, lim, olja, lösningsmedel, rengöringsmedel, bekämpningsmedel klass 3, andra kemikalier och kvicksilvertermometrar. Wellpapp - brun papp med vågigt mellanskikt - sorteras som Wellpapp. Läs mer om bostäder och studentliv. Detta kan du sortera på Lund, Gunnesbo återvinningscentral. Tidningar Exempel Reklam, broschyrer, kataloger, dags- och veckotidningar, kontorspapper och tidskrifter. Hantera materialet så att det inte riskerar att damma.

Åsa lundqvist praktikertjänst, Resursteamet lund psykiatri, Phoenix lund, Volkswagen lund öppettider,

På så sätt har du alltid tillgång till det du behöver. Tips på bra besökstider Kom till oss när det passar dig. Det går bra att lämna farligt avfall i sådan mängd som normalt uppkommer i ett hushåll. . Vid större mängder kontakta din kommun. Trädgårdsavfall Trädgårdsavfall Exempel Grenar, ris och klipp från träd och buskar, löv, gräs, mossa, barr, bark, blommor och vissna plantor. Student, ska du plugga i, lund? Klicka ett avfallsslag för att få mer information. Diskmaskin, tvättmaskin och spis, exempel, torktumlare och torkskåp samt spis, disk- och tvättmaskin tillverkade för hushållbruk.