norra djurgårdsstaden stockholmshem

parkettgolv, helkaklat badrum och induktionshäll. Förberett för installation av egen tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter. . Alla fyror har en extra WC utöver extra badrum. Inredningen består av en hylla och klädstång. Lägenheterna har hög utrustningsstandard med bland annat parkettgolv, helkaklat badrum och inglasad balkong eller uteplats. Lägenheterna har hög utrustningsstandard med parkettgolv, kakel i badrummet och balkong, uteplats eller fransk balkong.

Norra Djurgårdsstaden, kvarteret Backåkranorra djurgårdsstaden stockholmshem

Väggen kring husens översta balkonger är beklädd med solceller som släpper igenom ljus eller något förmörkat glas. Norra Djurgården ingår i Stadsdelen Östermalm. Fokus ligger både på miljöriktigt byggande och boende och projektet vann tack vare ett helhetstänk för energieffektivitet och goda boendemiljöer med ett intressant och spännande arkitektoniskt uttryck. Att bidra till ett hållbart samhälle är en självklarhet när Stockholmshem bygger nya bostäder. Se alla bilder, norra Djurgårdsstaden ligger idealiskt till mellan Östersjön och Östermalm, bara tre kilometer från city. Lägenheterna Lägenheterna är ettor till fyror är av varierande typer varav många med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Förråd: Finns i källaren eller i anslutning till trapphuset samt vissa i anslutning till lägenheten. Redaktionen, källa: Pressmeddelande Moderaterna i Stockholms stad).

Cykelstationerna är öppna för utlåning dagligen mellan.00.00 under perioden 1 april 31 oktober. I hård konkurrens utsågs Stockholmshem 2014 till vinnare i Stockholms stads prestigefyllda tävling om en markanvisning i etapp Brofästet i Norra Djurgårdsstaden. Det finns ungefär 1000 cyklar att låna i Stockholm. Barnomsorg Förskola finns i närbeläget område.