smäll i uppsala idag

hann. Uppsala och som hörde av sig till 24Uppsala. Uppsala, flera kraftiga smällar skakade, uppsala idag på morgonen. Mvh Pontus Bor på Ringgatan i Uppsala. Lennart Såg boliden i Märsta också. Vid halv tio var jag ute med min hund på promenad i Gränsta Knutby. Trodde det var åska? Hennes sambo, som såg och hörde smällarna hemifrån, tror också han att det rörde sig om åska. Vi bor mellan Arboga och Valskog Eva Hej, Jag bor i Örbyhus mellan Tierp och Uppsala, både jag och maken såg ett blåaktig ljus som blixtrade till starkt och försvannVäldigt konstigt men samtidigt häftigt.

Har identifierat hundratals unga män i Uppsala som särskilda målobjekt. Uppsala, en kraftig explosion har ägt rum vid Kvarntorget i Uppsala. En butik har skadats kraftig och boende i området uppger att explosionen kunde kännas flera kvarter bort.

Jag trodde först jag sett i syne men när min syster påpekade skenet så blev jag helt chockad, trodde först det var en blixt men vi kom sedan överens om att det var alldeles för kraftigt och lust sken för att kunna vara en blixt. Sedan har vi även registrerat något i Flymyra som ligger två och en halv till tre mil norr. Ljusfenomenet kunde även ses i Bålsta. . Uppsala, en kraftig explosion har ägt rum vid Kvarntorget. Åkte från Älvkarleö vid.30 och trodde det var en fyrverkeripjäs, men inget ljud. Plötsligt kom det ett enormt kraftigt ljussken. Men sen blev vi mer lite smårädda för vi visste inte vad det var. Som lyste upp hela himmelen.

Kalendarium ABF, stockholm - f rel sningar
Flyg fr n London till Malm - J mf r billiga
Lediga jobb i Lunds kommun - Home Facebook
Capio, citykliniken, Malmö adres, telefon
THE 10 best, restaurants in, bordeaux 2018 - TripAdvisor

Media markt uppsala telefon berlin hohenschönhausen
Turistbyrå uppsala län
Skogsbrand uppsala