tapeter uppsalahem

Därefter raderas dina personuppgifter. Idag skickar vi ut vår kundundersökning till ett slumpmässigt urval av kunder. Enligt lag (2003:389) om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats informeras om vad cookies används till och ges möjlighet att vägra sådan användning. Den information som registrerats på Webbplatsen kommer även att användas till statistisk bearbetning hos WallVision.

Uppsalahem rekryterar till tunga chefspositioner. Under h sten 2018 har Uppsalahem rekryterat tv seniora chefer till ledningsgruppen Martin Halld n ansluter fr n PwC och blir ny ekonomi- och finanschef och Carina Elofsson Mumford, HR manager fr n Sandvik Coromant, axlar rollen som HR-chef. Bo hos oss; Vi bygger; P-plats lokaler; Jobba hos oss; Kundtj nst; Om oss; Mina sidor. Northern Stripes 37 randiga tapeter.

Du har också rätt att komplettera med sådana personuppgifter som du anser saknas och som är relevanta med hänsyn till det ändamålet vi har med behandlingen av dina personuppgifter. Ny färg eller nya tapeter på väggarna kan göra stor skillnad för känslan hemma. För att kontakta dig vid leveranser av dina varor när du hämtar dessa i butik. Rätt till rättelse, vi ansvarar för att de personuppgifter som vi behandlar är korrekta och uppdaterade. Tänk på att du måste logga in för att se sortimentet. I de flesta fall är det kontaktinformation såsom namn, telefonnummer, e-mail och adress.