nya bostäder skeppsbron göteborg

slå dig ned och njuta av en picknick eller slumra en stund i skuggan. Högre hus är olämpliga i området med tanke på stadsbilden och miljön för boende och besökare. Första inflyttning i bostadskvarteren är planerad till våren 2022. Skeppsbron har de senaste åren varit ett outnyttjat område som främst använts för parkeringsplatser. Arbetet med detaljplanerna för Skeppsbron startade redan 2008 och grundas i ett dialogarbete där göteborgare, näringsliv och experter gett input till utvecklingen av Södra Älvstranden. Företags- och industrikulturen är också stark i Göteborg. Göteborgs Stad genomförde några år senare parallella stadsanalyser med sex lag med medborgarna och stadsplaneringsproffs.

Se filmen om hur Skeppsbron ska utvecklas. Vi tror att ett hus blir ett hem när du känner din omgivning och människorna som bor där. I morgon, onsdag, är sista hyrbil billigt helsingborg dagen för att överklaga detaljplanen för Skeppsbron som kommunfullmäktige antog 5 juni. Intresset var mycket stort. P-arken, den flytande parkeringsanläggningen vid Skeppsbron sedan 25 år tillbaka, har flyttats till Lilla Bommen. En förskola samt ett kajgarage under mark är ytterligare delar som ryms i planen. Men det blir 400 bostäder i tre nybyggda kvarter och i de två kvarteren som rymmer de bevarade 1800-talshusen. Skeppsbron ska inom några år bli en spännande mötesplats vid älven, med 450 nya bostäder och ca 30 000 kvm lokalytor för butiker, restauranger och kontor.

Nya bostäder skeppsbron göteborg
nya bostäder skeppsbron göteborg

Resa helsingborg göteborg, Jobba på casino cosmopol göteborg, Turistbyrå göteborg adress, Flygstol göteborg till madrid,