detaljplaner stockholms stad

Årets sista FUB-dans på Fryshuset fredag 9 december Dags för årets sista FUB-dans på Fryshuset innan juluppehållet. Stadsbyggnadskontoret, Fyrkanten, Tekniska nämndhuset, stadsbyggnadskontoret är en fackförvaltning inom, stockholms stad. Din röst är viktig så ta chansen att vara med och påverka hur Sverige ska styras kommande. Sista anmälningsdag är 31 oktober.

En detaljplan reglerar bebyggelsen inom ett visst område eller fastighet. Den anger bland annat var hus får placeras, hur höga de får vara och vad. Mer från Stockholms Stad. Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Detaljplanekartan nedan visar pågående planarbeten samt antagna och gällande detaljplaner.

1 500 av dem tillkom i samband med Stockholmsförsöket. Alla som kommer får också en liten present. Byggnadsnämnden i Stockholm bildades 1875. Se i spalten här till höger på hemsidan när just din fritidsaktivitet startar! 16 skolor är hittills anmälda så det finns många att prata med på plats. Enligt byggnadsstadgan från 1874 skulle uppsikten över byggandet i städerna skötas av en byggnadsnämnd.

4 000 nya bostäder har byggts de senaste åren och 30 000 är under planering. FUB-dans på Fryshuset 6 oktober med Reminders På fredag den 6 oktober spelar Reminders på FUB-dansen på Fryshuset. 5 ggr.) Därefter kommer alla som tycker det är kul att forsätta i ordinarie verksamhet på Tennisstadion. Den som röstar och lägger upp en bild från vallokalen på vår. Tiden för Sprallsången.00 -.00! Monografier utgivna av glas koppar kaffe Stockholms stad ; 22:V:3. Numera kan man få fram gällande detaljplaner och pågående planarbete på Stadsbyggnadskontorets webbsida. Årets medlemsdag på Skansen är onsdag 24 augusti Här är programmet i pdf: NY_Skanseninbjudan_24_aug. Ladda ner inbjudan i pdf här: FUB kryssning med julbord 2018, missa inte vår medlemsdag på Skansen 29 augusti! Här kan du läsa mer om Pride: Info om Prideparaden SthlmprideNY. Dagens underskott på infartsparkeringar leder dessutom tidvis till ohållbart kaos.

Gällande planer - SBK eTjansterdetaljplaner stockholms stad