jensen stockholm komvux

skulle bli ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med allt från förskola, grundskola, gymnasium till flera olika utbildningsformer för vuxna! Vi är inte störst ännu men redan bäst! Privatfinansiering, om du inte är berättigad av din kommun att gå en kurs hos oss kan du läsa en kurs hos oss ändå. Läser du en utbildning inom EL-programmet kommer du få ett diplom i samband med utbildningens slut. Behöver du komma i kontakt med resursteamet, klicka här: Kontakt, vandrarhem nära uppsala telefontid Studie- och yrkesvägledare, onsdagar och fredagar,.30-11., fråga SYV. För att få ett diplom krävs att du har läst minst 75 av utbildningen hos oss och har fått ett godkänt betyg i alla kurser.

För dig som vill gå på eller redan går på komvux hos, jensen i, stockholm. Information om allt från hur du söker utbildningen, till kurslitteratur och CSN. Våra skolor i, stockholm. Vi har ett av marknadens bredaste utbud och mest flexibla studieupplägg på grundläggande och gymnasial nivå. Vår skola finns i moderna, fräscha lokaler i centrala Kista.

jensen stockholm komvux

Vissa coffice i stockholm fristående kurser bygger på andra gymnasiala kurser, som du då måste ha läst tidigare. Håkan har alltid gått sin egna väg, vågat sticka ut hakan och göra saker på ett helt annat sätt än det vanliga. Har du blivit antagen av kommunen får du ett kallelse av oss senast 2 veckor innan kursstart. Du kommer även behöva tillgång till en dator under dina studier. Vad är felaktigt på sidan?

jensen stockholm komvux