malmö topp restauranger

erbjudandet. Inredningen är ganska enkel men ändå trivsam. Borden är placerade så att du inte behöver känna dig störd av andra gäster. Vill du satsa på en lite annorlunda burgare ska du gå till Hagen Davidshall och prova deras pulled pork-burgare med hembakat bröd och coleslaw. Här serveras riktig kinesisk mat och tre små rätter lyser med sin frånvaro.

Men det är inte bara en stad full av sevärdheter utan här öppnar sig även en fantastiskt kulinarisk värld. Malmö har många restauranger och matställen och oavsett vilket kök du föredrar så hittar du garanterat det här. Kin Long har en asiatisk inriktning. Restauranger Stockholm är en sajt som ska tipsa och inspirera till nya restaurangbesök. Vad du än söker så hittar du det i Malmös rika och kulinariska utbud.

Du kan äta Italienskt på Di Penco, ett stort urval av pastarätter och pizza som äts i en trevlig lokal en trappa ner. Om du är typen som gillar hamburgare så finns ett antal ställen som du kan gå till. Här kan du välja menyer med 4-8 rätter eller så låter du kökschefen välja åt dig. Om du är hungrig är detta rätt plats att gå till, portionerna är generösa och priserna likaså. Här finns mindre hak med bara ett par sittplatser men även stora etablissemang för hundratals gäster. Få känslan av att du är i ett fjärran land och äter deras inhemska rätter. Här mals det närproducerade köttet efter att du har gjort din beställning med de olika tillbehören.

Ricemarket Malmö
Rektor segevångsskolan malmö