lund mejeriet brunch

och hade en bykgryta på tre ben stående vid brunnen. Att ha barnasinnet kvar är inte samma sak som när man i Skåne säger om någon att han heller hon går i barndom. En del är fortfarande förvillande lika vargar. Det är tack vare vår tids hygien som de epidemiska sjukdomarna är så gott som utrotade.

Den påminde lite om min hemstad för den hade liknande affärsgator. De som avbildas på skulpturerna är oftast nakna, Det kan bero på att det är lättare att avbilda en naken person än en påklädd. Folk hyr inte gärna ut delar av den egna lägenheten så länge de klarar hyreskostnaden själva. Jag är nog Sveriges mest fotograferade åldring. Knypplingskonsten lär komma från Italien och i Sverige har Vadstena blivit berömt för sina vackra knypplade spetsar. Han är en verbal och trevlig person som harr berättartalang och humorns gudagåva. Nog sagt om detta och nu övergår jag till att skriva om den annalkande hösten. Den andra som har manlig avsändare är annu så länge bara i knopp. Det gör erkända författare och fast jag är rena novisen fick jag debutera och signera ett antal böcker. Sedan har jag ett minne till och det är från lunchen vi åt i den stora matsalen. Att min blogg engagerar är jag tacksam för och det gör det roligare att fortsätta.

Men golvlampor hade man sällan på den tiden. . En skvätt vatten i handfatet att tvätta sig i och en Zinkbalja där bara småbarn kunde få plats att bli badade och sitta ner. Det var svårt att ringa telefonsamtal till mormor. Det är egentligen inte klokt hur bra vi har det i våra dagars Sverige. Min vän Elena och jag  har gjort en stärkande promenad i Sundbyberg runt Lötsjön. Jag tror inte precis att det nya året blir bättre än det gaamla som nu sjunger på allra sista versen. Det känns alltid vemoddigt att mista en vän även om vi inte kunnat ses så mycket de senare åren. Från samma förort kom en gång stålfarfar som var över åttio är när han utom tävlan  cyklade genom Sverige från Haparanda till Ystad i en cykellopp  som gick 1951.

Juridiska fakulteten lund, Vikingavägen 23 d lund,