folkuniversitetet norrköping dans

för att kunna se världen lite mer som våra medmänniskor och därigenom förstå dem bättre. Och inte nog med det. Laga skifte inleddes 1827 i Sverige och medförde stora förändringar för landsbygden under 1800-talet. Plats: Föreläsningen äger rum i Östra Husby bygdegård och efter det besöker vi tillsammans med Kalle Bäcke en by utanför Östra Husby för att titta på gårdsbilden.

Folkuniversitetet norrköping dans
folkuniversitetet norrköping dans

Förutom att lära dig teknik och uttryck får du även en insikt i dansens kultur och speciella karaktär. Det innebar att skattetrycket på bönderna var högst här. Förbokning krävs senast 23 april till. Gårdar har slagits samman och jordbruken blivit färre men de överblivna byggnaderna står oftast kvar, kanske har de fått nya användningsområden?

Inte bara hur vi ser på världen, utan också hur vi agerar i den. Hur kunde en trädgård historiska kartor örebro se ut i mitten av 1800-talet? Tiderna:.00-16.45 - 7-9 år nyb. På våra danskurser dansar du i små grupper med erfarna lärare. Alla ser vi saker på olika sätt. Nya insikter som föder nya tankar. Dessutom är dans en bra träningsform som stärker kroppen och ger skön och allsidig motion.