katt malmö

på en av katternas burar! Då veterinärkostnaderna blivit mycket höga ber vi er nu att skänka en slant, inte till Sibelle utan till Sibelles minne och för att vårt arbete med att rädda andra katter ska kunna fortsätta. Motioner som ni som medlem i Sydkatten vill skicka in inför kommande års årsmöte behöver komma in till klubben senast 14/11 för att hinna behandlas innan sverak ska ha in dem till den 1/12! Vill du vara med och bidra till att katterna får det bättre? Vårt mål är att alla, både privatpersoner och katthjälpsorganisationer ska använda sig av vilse så att alla annonser hädanefter samlas på en och samma sajt. Att leta efter sin bortsprungna katt är som att hitta en nål i en höstack då det finns oräkneliga grupper och sidor på nätet för upphittade och efterlysta katter. Ett superbra initiativ som Katthjälpen självklart kommer att använda sig av!

Vi vill att ska fungera så bra som möjligt för dig.
På använder vi webbkakor (cookies).
En webbkaka är en liten textfil med information.
Är den nya startsidan för alla som älskar katter.
Hos oss hittar du beskrivning av kattraser, kattsjukdomar och kan hitta veterinärer och djurkliniker i Sverige.

Veterinär som gör hembesök och kommer till stall i sydvästra Skåne, utgår från Malmö! Jag kör normalt i sydvästra Skåne, ca 45 min enkel väg från Malmö men längre efter överrenskommelse. Varför är det bra att besöka djuret i sitt hem? Kika in på våran butiks sida för mer info hur du beställer en kalender. Kattkalender 2019 är här!

Lika illa är det för den som hittat en katt. Han erbjuder också gratis initial juridisk rådgivning för alla våra medlemmar. Datum 16:e oktober kl 18-20. Exempel på produkter: hud-och pälsvård/schampon, fodertillskott, öronrengöringsmedel, kompresser och bandage, även sammansatta bandagepaket. Att en katt inte förtjänar att kastas ut för att klara sig helt själv. Nu är det hög tid att motionera! Vår fina Sibelle kommer alltid att finnas i våra hjärtan och våra tankar. Gör det för Sibelles skull och för alla andra katter som har gått samma öde till mötes. Plats: Söderkullatorget 3, Malmö, anmälan och mer info - /club/page/public/index/8157. Bli bursponsor hos katthjälpen!

Avgift fritidshem malmö
Hyllie malmö tågstation
Riksbyggens bostadsrättsförening malmöhus 10
Lediga jobb media markt malmö