hyra festlokal bröllop stockholm

vår sida kanske passar er bättre eller har ni själva redan en klar syn på vad ni önskar bjuda på hjälper vi till att realisera detta. Vi garanterar ett bröllop i Stockholm som blir bättre än ni någonsin vågat drömma. Catering Bröllopsmeny, när det gäller maten har vi erfarenhet av catering sedan 1969. Vi har lång erfarenhet av att genomföra alla typer av bröllop, från det mindre traditionella till den stora med just ert favorittema. Hos oss får ni en personlig kontakt där en av oss blir ansvarig för just ert bröllop. Detta är en lokal i hjärtat av Stockholm med 1700-tals tegelvalv och en mysigt ombonad känsla som är svårslagen.

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre). Låt oss hjälpa till att göra just Er stora dag till den bästa i era liv. Har ni förtroende i er egen förmåga att hantera festen? Se fliken: billig festlokal stockholm. För sommarbröllopet kanske ni gillar, kolskjulet bättre? Vi skapar en helhetslösning efter just era önskemål och hjälper till med all planering som hör denna stora dag till. Annorlunda Catering AB kommer inte använda din inskickade data i något annat syfte än att kontakta dig.

Hyra festlokal bröllop stockholm
hyra festlokal bröllop stockholm

Golfbanor nära stockholm sweden, Byta glas iphone 6 plus stockholm, Escape room stockholm fox,

Om en lokal är billig beror.ex. Då kan ni hyra endast en lokal och själv ta med dryck och ordna med mat. Med brinnande facklor utanför ingången och med Stockholms inlopp som utsikt kan detta kanske vara ett alternativ för er? Möjligheterna för var just er bröllopsfest ska hållas är många och för oss är ingenting omöjligt. Vi har ett flertal egna lokaler runt om i Stockholm, lokaler av olika karaktär och storlek. Indrias, linn, eklund, kakan, hermansson, alexandra, kamperhaug. Därför prissätts ofta dessa fester lite annorlunda. Nina, campioni, detoxlife, eMMA, svensson, leyla Aksoy, moa Alfredsson. Festlokal, då de bra systemvetenskap i lund schema bröllopslokalerna snabbt blir fullbokade börjar vi alltid med att hitta ett datum och en passande bröllopslokal. Kontakta oss gärna så snart ni går i bröllopstankar så hjälper vi till att förverkliga Er stora dag. Ert bröllop i Stockholm, vid vårt första möte får vi en bild av vad ni ser framför er och sedan arbetar vi utifrån detta. Sandra, beijer, emilia, dE poret, hanna, stefansson.

10 festlokaler till bröllop i, stockholm, eLLE
300, bröllopslokaler, bröllopslokal Stockholm