trevliga restauranger i stockholms city

du traditionell italiensk husmanskost från Italiens alla regioner, både med och utan bordsbokning, och prisnivån är faktiskt inte så hög som man kan tro. Docklands, kvalitetsrätter med sjöutsikten på köpet, ambitiöst, prisvärt och folkligt är mottot på den här medvetna kvarterskrogen i Finnboda varv i Nacka. Då vet man var allt finns när man vill ha en mysig fredagskväll eller bara känner för att ta en färdigbakad pizza till matchen eller med kompisarna. Nybrogatan 38, Östermalm De senaste åren har det öppnat några pizzerior med riktigt höga ambitioner, inte bara när det gäller pizzorna i sig utan helhetsupplevelsen. Bar Burger Cafe, birgit Nilssons Allé 5, Kungsträdgården (68 meter bort). Regeringsgatan 89, Norrmalm/City För att uppleva en bit av Texas, bege dig till Vasastan och Low Slow som drivs av ett par med rötter i både Sverige och USA.

Här hittar du alla restauranger nära, stockholm City. (Fler än 10 restauranger.) Se betyg, recensioner och bilder. Äta ute i Stockholm, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Stockholm och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Trevliga restauranger i stockholms city
trevliga restauranger i stockholms city

En stämningsfull mötesplats för alla som vill mötas upp över en italiensk måltid - eller helt enkelt handla med sig lite delikatesser hem. Här är både öppettiderna och priserna generösa - menyn är full av vällagade, kontinentala rätter. Vi fick menyn, italienska namn på maträtterna med noggrant beskrivande maträtter så var det inte så svårt att välja det jag älskar aboslut mest och ett utav det som kännetecknar italien, äkta vedeldad italiensk vedugnspizza. Dela på ett gäng smårätter eller kör en komplett avsmakningsmeny utan att bli helruinerad. Här kan man beställa in några små- eller mellanrätter eller en hel varmrätt med inspiration från sydliga breddgrader, eller bara ta ett glas vin i frisör Troll bergsvägen lund träbaren. Efter att ha ringt runt till halva stockholm och besökt en handfull restauranger så kom vi till en riktig pärla. Jag som vuxit upp i JÄmtland har dock ingen minne av att vi åt så värst mycket jordärtskocka men dock en hel del röding.

Guiden till mysiga restauranger i Stockholm Thatsuptrevliga restauranger i stockholms city

Norra djurgårdsstaden stockholmshem
Försäkringskassan stockholm city adress
Billiga restauranger i stockholm gamla stan