kvinnligt nätverk malmö

utifrån jämställdhet och allas lika värde. Kvällen var mycket uppskattad och efterfrågan är stor bland kvinnor i branschen att knyta kontakter i denna typ av forum, säger Jenny Maxeus, Sigma IT Consulting, projektledare för ssws i Malmö. Hon berättade öppet om sin karriär samt hur hon tacklat medgångar och motgångar. Charlotta berättade även om åren på tillväxtbolaget TAT, The Astonishing Tribes kontor i Korea och hur det var att många gånger arbeta ensam i Asien med att öppna upp marknaden för bolaget. Perspektiv, deloittes kvinnliga nätverk är en mötesplats som skapar möjligheter till nya värdefulla affärskontakter. Det var många som ville ta tillfället i akt att lyssna på ingenjören och e-hälsoprofilen Charlotta Tönsgård. .

Vi träffas, umgås och lyssnar till intressanta föreläsare. Genom nätverket stärker och motiverar vi varandra i karriär och arbete. Maten levererades av kvinnokooperativet Yalla Trappan från Rosengård. Arbetet leds av en styrgrupp bestående av kvinnliga chefer inom NCC. Träffarna är alltid kostnadsfria. Charlotta talade även om #Metoo och hennes upplevelser samt hur hon tacklade en obekväm situation. Det här är boken som brings out the FAB in you.

På scen berättade Charlotta om sin tid och avslut som VD på Min Doktor och den nya rollen som entreprenör och VD i e-hälsobolaget Engaging Care. Västbo, nätverket bildades 2010 och är till för dig som arbetar såväl inom näringslivet som offentliga sektorn och politiken. Nätverket är en mötesplats som skapar möjligheter till att inspirera och stärka kvinnor och dess företagsamhet men även till att skapa nya värdefulla affärskontakter. Kontakt DKN Sundsvall, sara Persson, accounting, deloittes kvinnliga nätverk i Sundsvall.

Deloittes kvinnliga nätverk i Sundsvall startades i oktober 2009 och är en träffpunkt för företagare, entreprenörer och de som arbetar med företagare och entreprenörer dagligen. Smart är Sigmas nätverkskoncept. Nätverket är en mötesplats som skapar möjligheter till nya värdefulla kontakter. Det är till för dig som arbetar såväl inom näringslivet som offentliga sektorn och politiken. Ssws vill stärka gemenskapen och underlätta att knyta kontakter. Medlemmarna i Stella har en akademisk examen eller 4-årig teknisk gymnasieutbildning. Vi träffas två gånger avhandling närvaro linkoping per år och lyssnar till intressanta föreläsare och knyter kontakter.

London Malmö billiga flyg Storbritannien till ottawa Canada
Psykiatrisk akutmottagning 214 21 malmö