golvvård uppsala

servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag och har flera tilläggstjänster för exv. Vi svarar gärna på dina frågor. Vårt arbetssätt är väl beprövat med arbetare som har lång erfarenhet när det gäller fönsterputs vi finns i Västmanland, Uppland, Gävleborg. CleanPilot är ett verktyg som ger dig digital överblick av städytor, arbetsuppgifter per städyta och statusrapporter i realtid över hur städarbetet fortgår.

Golvvård uppsala
golvvård uppsala

Putsarkungen: Fönsterputs i Västerås, Uppsala, Gävle



golvvård uppsala

Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. PD Miljövårdsservice Förvaltning utför även städ och lokalvård för kontor, hotell, industrier, verkstäder och övriga offentliga lokaler. Välkommen att pröva oss. MiljÖVÅrdsservice, rena och välvårdade lokaler är a och o för oss. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Att hitta ett pålitligt städföretag i Stockholm kan vara en djungel. Regionkontor, södertälje - Mälardalen, lännockvägen Södertälje, vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Du är även välkommen att ställa dina frågor till oss.

Det kan ni med varm hand lämna över till oss. Företaget drivs av Marianne Pettersson, VD, som har bred erfarenhet och kompetens inom städyrket.

Bellis rackarberget i uppsala
Mord uppsala kvarngärdet