tvätta bilen invändigt stockholm

borste eller en mindre handhållen specialdammsugare. Applicera sedan sparsamt av rengöringsprodukten för skinnklädseln enligt anvisningar på förpackningen. Låt oss ta hand om din bil med. Det är smidigt att lämna in bilarna och de är alltid klara i tid. Vatten är en ändlig resurs som inte bör förbrukas i onödan.tvätta bilen invändigt stockholm

På många av våra stationer kan du dammsuga bilen. På många av våra stationer kan du dammsuga bilen och i våra Tvätta själv-hallar får du tillgång till högtryckstvätt så att du kan göra rent dina gummimattor.

Det viktiga är att de hinner torkar innan du använder dem igen. Om säkerhetsbältena ofta krånglar så kan du: Tvätta dem med en mild tvållösning. Så här gör du för att rengöra din skinnklädsel: Dammsug sätena och resten av inredningen. Därefter fyller du en hink med kallt vatten och en hink med varmt vatten. Läs alltid på förpackningen så att du använder produkten på rätt sätt. .

Sushi stockholm central, Camping stockholm vinter,

Bilen får även en omsorgsfull genomgång invändigt, med dammsugning, mattvätt, rengöring av rutor, plastdetaljer, klädsel, instrumentbräda.m. Vårt bästa tips, innan du börjar rengöring av bilsäten eller innan du överhuvudtaget börjar städa bilen invändigt starta med en snabb dammsugning. Ett tips är att spänna ut bältena maximalt, fästa en kraftigare pappersklämma uppe vid rullen och torka av dem ordentligt. Tack vare frånvaron av avloppsvatten kan ångtvättmaskiner användas där rinnande vatten inte finns tillgängligt. Det tar tid och är besvärligt att handtvätta på egen hand, men vi har rätt förutsättningar att tvätta din bil snabbt och effektivt utan att kompromissa med resultatet. Dra och släpp ett par gånger så blir säkerhetsbältena som nya. Utvändig tvätt avfettning schamponering med vaxschampo av kaross fälgar rengöring vattensköljning med högtryck torkning med duk rengöring av glasrutor (utsida) däck glans, invändig rengöring dammsugning och rengöring av kupé och rengöring av dörrkarmar, paneler dammsugning och rengöring av bagageutrymme rengöring av glasrutor rengöring av golvmattor, priser, utvändig tvätt. Torka försiktigt sätena med en fuktig duk, var noga med att se till att rengöringsmedlet är helt borta. Vattenförbrukningen för traditionella tvättsystem är c:a 100-150 l per timme, medan ångtvättmaskiner förbrukar endast c:a 5 l per timme, och 3 l vatten per bil, helt utan avrinning. Testa oss själv så får du se!